Opisto

[layerslider id=”5″]

Ingmanedu pähkinänkuoressa

YLEISESITTELY

Ingmanedu on kulttuurialan ammattiopisto Siilinjärven ja Kuopion puolessa välissä. Meillä voit suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon, puuteollisuuden perustutkinnon, taideteollisuusalan perustutkinnon tai tekstiili- ja muotialan perustutkinnon. Ammatilliset perustutkinnot ovat laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja niiden suorittaminen kestää kahdesta kolmeen vuotta. Tutkinnon suorittanut saa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistoa ylläpitää Tohtori Matthias Ingmanin säätiö. Toiminta rahoitetaan pääosin valtion rahoituksella ja opetus on opiskelijoille maksutonta. Toimimme kahdessa toimipisteessä: Toivalantiellä ja Sammontiellä. Ingmanedussa on opiskelijoita vuosittain keskimäärin 220 ja henkilökuntaa on noin 25.

Tavoitteenamme on, että opiskelu Ingmanedussa on ainutlaatuinen, myönteinen kokemus jokaisen opiskelijan elämässä. Pyrimme toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Arvojamme ovat välittäminen, huolehtiminen, kohtaaminen ja vastuullisuus.